Houdt jouw zoon of dochter ook zo van Disney en van lekker knutselen en kleuren? Dan moet je gewoon verder lezen. Want uitgeverij Deltas komt met super leuke sticker- en kleurboeken bij de nieuwe Disneyfilm Wish. Hoe tof is dat! Naast dat we het gewoon heel leuk vinden, is er nog iets heel handigs aan de nieuwe stickerboeken. Wat dat is laat ik je hieronder weten! Lees snel en ga erna snel creatief met Wish aan de slag.

Creatief met Wish - uitgelichte afbeelding

Creatief met Wish

Uitgeverij Deltas heeft vaak hele leuke kleurboeken en stickerboeken bij bepaalde thema’s. Zoals ook voor Sinterklaas en nu dus met de nieuwe Disney film Wish. Wat kun je kopen: Sticker parade wish, Color fun wish en Wish color. Alle drie met mooie kleurplaten uit de nieuwste Disneyfilm. In color fun en sticker parade staat ook bij sommige kleur platen een stukje tekst. Leuk voor kinderen die leren lezen. Wanneer ga jij met je zoon of dochter zitten om rustgevend te kleuren? Doe lekker stressaway met orange in de diffuser of pas envision met vanille. Fijne, rustgevende geuren die de activiteit nog leuker maken.

color

Waar gaat de film Wish over?

Wish” van Walt Disney Animation Studios is een animatiemusicalkomedie (een hele mond vol!) die het publiek meevoert naar het magische koninkrijk Rosas. Asha, een scherpzinnige idealiste, doet daar een wens die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, namelijk de heerser van Rosas: Koning Magnifico. Op deze manier wil Asha haar volk redden en laten zien dat, wanneer de wil van een moedig mens samen gaat met magie van de sterren, er wonderlijke dingen kunnen gebeuren.

color fun

Hoewel er in elke Disneyfilm wel een mooie les te leren valt, ben ik er niet van overtuigd dat deze film voor christenen heel geschikt is. Want de magie van de sterren, dat is niet iets waarin wij geloven. Natuurlijk, het is een tekenfilm. Het is verzonnen. Zo brengen wij het ook aan onze kinderen. Maar ik kan me voorstellen dat je dit als christen niet even prettig vind om te bekijken. Daarom wil ik het wel benoemd hebben. Het maakt de kleurboeken niet minder mooi namelijk.

Grote pluspunten aan deze kleurboeken en stickerboek

Heerlijk om zo creatief met Wish aan de slag te kunnen gaan met je zoon of dochter. HEt grote voordeel vind ik dat je de stickers van het stickerboek kunt hergebruiken. Heeft je zoon of dochter ze per ongeluk verkeerd geplakt? Geen probleem, we halen ze los en plakken ze weer ergens anders op. Daarnaast kun je de kleurplaten uit Wish color eruit scheuren (net als bij het kleuren op nummer boek van uitgeverij Deltas). Super fijn, want op deze manier kun je ook alcohol markers gebruiken om in te kleuren. Dat raad ik bij de sticker parade en colorfun niet aan omdat daar ook kleurplaten op de achterkant staan. Gebruik daarvoor potloden en/of gewone stiften op waterbasis.

Leuk ook om deze kleurboeken met Sinterklaas cadeau te geven. Hieronder vind je alle gegevens om ze te kunnen aanschaffen.

Creatief met Wish - achterkant

Specificaties creatief met Wish

Wish sticker parade | uitgeverij: Deltas | prijs: 8,95 euro | verschijningsdatum: 15 oktober 2023 | ISBN: 9789044766004 | te koop bij de plaatselijke boekhandel of via deze link bij bol.com

Wish Color fun | uitgeverij: deltas | prijs: 7,95 euro | verschijningsdatum: 15 oktober 2023 | ISBN: 9789044766028  | te koop bij je plaatselijke boekhandel of via deze link bij bol.com

Wish Color | uitgeverij: deltas | prijs: 8,95 euro | verschijningsdatum: 15 oktober 2023 | ISBN: 9789044766011  | te koop bij je plaatselijke boekhandel of via deze link bij bol.com

footer

1 thought on “Creatief met Wish – de nieuwe film van Disney

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: