Altijd weer fijn om op 1 januari die kerstboom uit de kamer op te ruimen. Wat over blijft is ruimte. Veel ruimte voor mijn gevoel. Maar ja, het was ook wel gezellig. Die lege muur valt nu ook wel erg op eigenlijk. Dat kunnen we mooi aanpakken met leuke herinneringen om op te hangen. En met alle verschillende opties die er tegenwoordig zijn is er zeker iets dat bij jou past. Dus hup kerstboom eruit en herinneringen erin.

Kerstboom eruit en herinneringen erin

Wanneer de kerstboom opgeruimd wordt is voor iedereen anders. Sommige halen alles op tweede kerstdag al weer uit huis. Anders halen op 1 januari of later de kerstboom eruit en herinneringen erin. Dat is het voordeel van opruimen. Er komt ruimte. En dit is precies het mooie moment om herinneringen af te laten drukken om op te hangen. Want zeg nu zelf, het is toch zonde om de foto’s op de laptop te laten staan.

Kerstboom eruit en herinneringen erin- uitgelichte afbeelding

Een mooie foto op canvas

Eigenlijk niet meer weg te denken uit de huizen, een mooie canvas. Het top doek, ofwel de eigen foto op canvas kan altijd. Zeker wanneer de kerstboom eruit gaat en herinneringen erin komen. Het heeft iets moois en er hangt ook echt wat aan de muur met een canvas. Wil je net even wat anders? Kies er dan voor om er een lijst omheen te bestellen. Zo geef je je canvas foto net even iets anders mee. Lijkt me ook heel tof met mooie quotes. Check even onder aan de blog voor toffe quotes die je kunt gebruiken.

Prachtige hexagon met herinneringen

Het voordeel van de hexagon vind ik zelf dat je de foto’s makkelijk verwijderd. Het is dus ook makkelijk om een aantal foto’s te vervangen voor nieuwe foto’s. Of kies voor uitbreiding en laat alles hangen. Dat vind ik zelf ideaal aan de hexagon, dat uitbreiden zo makkelijk is zonder dat je de andere foto’s weg hoeft te halen. Zo krijg je uiteindelijk een hele tijdlijn van jou en je gezin. Een mooie manier om uiting te geven aan ‘kerstboom eruit en herinneringen erin’.

Een ovaal met al je herinneringen

Ben je een beetje klaar met de hexagon, canvas en alle rechte vormen? Dan is de ovaal echt iets voor jou. De grote versie lijkt me heel gaaf in een grote hal. Super met prachtige foto’s van een shoot in de natuur bijvoorbeeld. Of gewoon met je eigen huis tuin en keuken foto’s. Laat ze dan wel even checken op kwaliteit. Kost je een klein beetje, maar het is zonde als de foto er niet mooi uit komt. Geen foto maar wel een mooie eyecatcher in huis? Ontwerp een eigen muurovaal op Fotocadeau.nl. Er zijn ook prachtige afbeeldingen waar je uit kunt kiezen.

Ovaal sfeerbeeld set aan de muur

Prachtige organische vormen

Wil je echt iets unieks en totaal anders? Dan past de organische vorm heel goed bij jou. Lijkt me heel tof in de woonkamer of misschien wel op de wc. Ook het kleinste kamertje kun je mooi maken met herinneringen. Gebruik voor kleinere muren wel passende maten, zo zonde als de foto niet blijkt te passen. En let ook even op de foto. Door de vorm is niet alles helemaal passend, dat het er goed uit ziet. Het is soms even spelen, maar het resultaat is super leuk.

Kerstboom eruit en herinneringen erin

Heb je al familiefoto’s op een andere manier in je interieur verwerkt, maar wil je wel een van bovenstaande opties ophangen? Kies eens voor een mooie quote. Er is altijd wel een tekst die goed bij jou en je gezin past. Hangen de muren al vol? Kies dan voor een spatscherm of kookplaat beschermer. Kun je ook een familiefoto op laten zetten. Maar een quote lijkt me ook heel tof om op te hangen.

Mooie quotes voor in huis

  • Let go en let God
  • Mijn plan met jullie staat vast spreekt de Heer
  • Je eigen trouwtekst of belijdenistekst of dooptekst
  • Live love laugh
  • When live gives you lemons, make lemonade.
  • You are smart, you are kind, you are important
  • There is an oil for that
  • Don’t let the fear of losing keep you from playing the game
  • Home is where the wifi connect of home is where my family is
  • Pray more over it than you worry over it
footer 3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: