Onlangs kreeg ik het #powerbook van power to the mama’s thuis gestuurd. Het eerste deel, wintereditie, met als thema Home sweet Home. Maar met de drukte van de feestdagen is het soms in de winter helemaal niet zo home sweet home. Het is een bookazine; een kruising tussen een boek en een magazine. Ideaal door de kortere stukken tekst, maar toch zit er een doorlopend verhaal in. Daarbij is de kaft en het papier niet zo slap als van een magazine. Dat spreekt me dan ook wel weer aan. Wat het precies voor boek is en of het een aanrader is lees je in deze recensie.

Wat is het #powerbook van power to the mama’s?

Het #powerbook is een bookazine voor niet-perfecte moeders die tijdens de wintermaanden heel druk zijn. Dat kan komen door de vele feestjes die er vaak zijn, maar ook door de kortere dagen en wellicht een winterdip. Een boek dat helpt een klein lichtje te zien in de duisternis. Vooral ook om stil te staan en even op adem te komen. Want we hollen en vliegen al genoeg. Tijd met God kan dan helpen om even tot rust te komen. Dat kun je vinden in dit #powerbook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Wat kun je in het #powerbook vinden?

Er staan in het #powerbook 4 dossiers, namelijk opvoeden, relatie, balans en geloof. Daarnaast is er ook een stille tijd challenge opgenomen in het boek. Elke challenge heeft een weekthema, overdenking en gezinmoment. Tijd ook dus om samen stil te staan. Want ook voor je kinderen is het, zeker in december, een hele drukke tijd met veel prikkels. We merken het vaak al snel aan onze kinderen, maar denderen zelf gewoon door. Waarom nemen we ook niet even pas op de plaats? Luisteren naar het advies dat we aan onze kinderen geven?. Dat kan met dit heerlijke bookazine. Je pakt het, leest en gaat na een half uurtje weer door. Het leest net zo lekker weg als het powertalks van power to the mama’s.

Gebed in powerbook

Is het #powerbook een aanrader?

Dit is het eerste boek in deze serie. Want ik begreep dat het nieuwe boek voor de lente/zomer al weer in de maak is. Super tof natuurlijk, want het is heerlijk om het er even bij te pakken en gewoon een half uurtje te lezen. Even een rust momentje inbouwen in deze toch wel drukke tijd. Daarnaast kun je ook samen met je gezin mee doen met de stille tijd challenge. De gezinsmomenten zijn echt wel doe dingen. Super tof. Ik zag al dat sommige dingen met kleinere kinderen wat lastiger gaan, pas dan de opdrachten even aan (Nola kan bijvoorbeeld niet zelf schrijven dus help ik haar dan. Of ik laat juist Luca helpen, even een broer/zus momentje). Het is een heerlijk boek om in huis te hebben en lekker even een half uurtje te rust te komen. Een aanrader dus voor alle drukke moeders.

Tot rust komen is het thema dat steeds terug komt. Wat doe jij om tot rust te komen? Ook toe aan een moment van rust? Je kunt het boek hier kopen voor 17,48 euro. 

 

powerbook - pinterest

Kijk hier voor meer informatie over samenwerkingen.

3 thoughts on “#powerbook voor rust lieve mama!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: