Zo, 2023 komt tot een einde. Een nieuw leven hebben we uitgespeeld. Er werd afscheid genomen, vriendschappen gesloten en uitjes ondernomen. Wat ik vooral mee wil nemen: voor mezelf opkomen. Dat leerde ik dit jaar. Je bereikt er niet altijd iets mee hoor. Behalve dat je jezelf altijd recht aan kunt kijken. Maar liever zelf je prettig voelen, dan dansen naar de pijpen van een ander. Dag 2023. We kijken vandaag terug naar hoogte en minder hoogte punten.

dag 2023 - uitgelichte afbeelding

Dag 2023, met je valse start

Phoe dat begin van 2023 was niet het beste. Ik werd in maart ziek, 19 maart geloof ik. En ik ben nog steeds aan het opknappen. Nog steeds ja. Met als label van de huisarts ‘longcovid’ door covid of een ander virus. Het is wat onduidelijk. Maar dat mijn klachten overeen komen met long covid bevestigde ook de ergotherapeut. Maar we staan er nog. We kunnen een hoop nog doen, maar met (nog) een beetje meer rust. We komen er wel. Op naar een jaar vol gezondheid.

Dag 2023, we maakte onze huwelijksreis

In 2020 zijn we voor de kerk getrouwd. In 2011 al voor de wet, waardoor we in 2024 al 12,5 jaar getrouwd zijn! Maar bij ons kerkelijkhuwelijk kregen we onze huwelijksreis cadeau. Samen met de kinderen zijn we naar Disneyland Parijs geweest. Wat was het geweldig! Wat een voorrecht dat we dat konden betalen op deze manier. We hebben daar enorm genoten. Ik raad ook iedereen aan die de mogelijkheid heeft om daar eens heen te gaan. Het is echt een hele bijzondere en mooie ervaring om samen met je kinderen mee t emaken.

Disneyland Parijs parade

Best 9 of instagram, blog en youtube

Instagram, ik heb er wel een beetje een haat/liefde verhouding mee. Eigenlijk met alles wat online is. Ga ik dit delen? Wat wil ik met mijn blog? Hoe kan ik mensen helpen? Wil ik dit alles nog wel naast mijn baan? Vragen die me de laatste maanden bezig houden. Want eerlijk, dat ziek zijn heeft er ingehakt. En het herstel ook nog steeds wel. Dus er moeten keuzes gemaakt worden. En ik heb dat eigenlijk wel voor me uit geschoven. Waarom? Omdat ik er ook plezier uit haal. Deze verhaaltjes schrijven voor jou en mezelf.

Maar goed, ik deel dus graag de beste 9 can instagram en van mijn site. Zou ik van youtube ook wel willen, maar er kwamen niet eens 9 video’s online. Dus ik deel ze gewoon allemaal nog eens. Leuk om te kijken wat er dan wel online kwam. Ik heb ook een tiktok account. Wat ik daar van vind weet ik ook nog niet echt eigenlijk. Waar zit jij het liefst?

Best 9 of instagram

Best 9 of puurjael.nl

Trouwbijbel met bruidsboeket - liefde

Dit kwam online op YouTube

Dag 2023, je was leuk

Al met al heb ik wel genoten in 2023. Met prachtige uitstapjes, herinneringen maken met de kinderen en vooruit kijken naar wat ik wil. Wat ik wil voor mezelf en voor mijn gezin. Wij op 1 en dan kijken hoe ik anderen kan helpen. En misschien betekend dat, dat ik mijn site eruit gooi. Misschien ook niet. Misschien ga ik alles via de socials delen. Volg me daar dus zeker, op instagram en youtube en tiktok. Facebook zit ik ook, maar volgens mij is dat een beetje op sterven na dood. Correct me if I am wrong.

Wat gaat 2024 ons brengen?

Met een ‘dag 2023’ artikel kijk ik toch ook wel graag vooruit naar het komende jaar. Waar kijk ik naar uit? Nu komt vooral rust naar voren. Al een aantal maanden hoor ik steeds het woordje rust. Neem nu eens rust. Rust eens uit. Kijk dan verder. Dus dat ga ik doen. Ik ga niet meer niks schrijven, mezelf kennende kan ik dat niet. Maar op een andere manier. Denk Ik. We zullen het zien. Straks, over een jaar. Bij eind 2024. Hoe het dan is gegaan het komende jaar.

Fijne jaarwisseling en be safe!

Dag 2023 - Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: